Yksittäiset pullot mausteet

6.00 

Voit ostaa maustepulloja yksittäin. Alla listaus valikoimasta ja eri mausteiden sertifikaateista.

Fleur de Sel suolankdekukkanen 80 g

Inkivääri 40 g Reilu kauppa, luomu

Kaneli 45 g Reilu kauppa, luomu

Kurkuma 40 g Reilu kauppa, luomu

Mustapippuri 80g Reilu kauppa, luomu

4-pippuri 42g Reilu kauppa, luomu

Lisätiedot

Paino 0.09 kg
Mauste

4:n pippurin sekoitus, Basilika, Fleur de Sel -suola, Inkivääri, Inkiväärisokeri, Kaneli, Kanelisokeri, Kurkuma, Mustapippuri, Oregano, Rosmariini, Timjami, Vaniljasokeri

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

 

Fleur de Sel suolankdekukkanen 80 g. Maailman paras merisuola, joka kerätään Ranskasta perinteisin menetelmin laskuveden aikaan suola-altaiden reunamilta. Suolassa on tallessa kaikki arvokkaat vitamiinit ja mineraalit. Sillä se on parasta ripotuletuna valmiin annoksen päälle sellaisenaan.

 

Inkivääri 40 g Reilu kauppa, luomu. Superterveellinen mauste, joka tukee vastustuskykyä. Käytä inkivääriä ruoanlaitossa kun haluat ruokiisi itämaista potkua.

 

Kaneli 45 g Reilu kauppa, luomu. Luomuava-kaneli on Ceylonin kanelia eikä se sisällä kumariinia kuten kaupoissa yleisesti myytävässä kassiakanelissa. Kanelia käytetään perinteisesti leivonnaisiin ja riisipuuroon, mutta kokeile sitä myös pataruokiin.

 

Kurkuma 40 g Reilu kauppa, luomu. Antaa ruokiin ja juomiin kauniin keltaisen sävyn. Kurkumalla on todettu olevan muun muassa antioksidanttisia, antibakteerisia ja tulehdusta torjuvia ominaisuuksia.

 

Mustapippuri 50 g Reilu kauppa, luomu. Sopii kaiken tyyppisten ruokien maustamiseen sekä pöytämausteeksi.

 

4-pippuri 42g Reilu kauppa, luomu Valkopippuri, mustapippuri, viherpippuri ja rosepippuri samassa pullossa!