Kahden mausteen setti

11.00 

Kahden mausteen seteissä kuusi erilaista maukasta yhdistelmää.

Alla listattuna valikoima, sekä eri mausteiden sertifikaatit:

Mustapippuri 50 g, Reilu kauppa, luomu + Fleur de Sel suolankdekukkanen 80 g

Mustapippuri 50 g + Kurkuma 40 g   Reilu kauppa, luomu

Inkivääri 40 g + Kurkuma 40 g   Reilu kauppa, luomu

Kaneli 45 g + Vaniljasokeri 85 g   Reilu kauppa, luomu

Basilika 15 g + Oregano 15 g   Luomu

Timjami 25 g + Rosamariini 25 g   Luomu

Lisätiedot

Paino 0.295 kg
Vaihtoehdot

Basilika + Oregano, Fleur de Sel + Mustapippuri, Inkivääri + Kurkuma, Kaneli + Vaniljasokeri, Mustapippuri + Kurkuma, Tomjami + Rosmariini

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

Mustapippuri 50 g Reilu kauppa, luomu + Fleur de Sel suolankdekukkanen 80 g. Ranskasta peräisin oleva Fleur de Sel on maailman paras merisuola. Sitä kerätään perinteisin menetelmin laskuveden aikaan suola-altaiden reunamilta. Suolassa on tallessa kaikki arvokkaat vitamiinit ja mineraalit. Se on parasta ripoteltuna valmiin annoksen päälle sellaisenaan. Mustapippuri sopii kaiken tyyppisten ruokien maustamiseen sekä myös pöytämausteeksi.

 

Mustapippuri 50 g + Kurkuma 40 g Reilu kauppa, luomu. Kurkuma antaa ruokiin ja juomiin kauniin keltaisen sävyn. Kurkumalla on todettu olevan muun muassa antioksidanttisia, antibakteerisia ja tulehdusta torjuvia ominaisuuksia. Mustapippuri on yksi maailman ostetuimmista mausteista ja se sopiikin kaiken tyyppisten ruokien maustamiseen sekä myös pöytämausteeksi.

 

Inkivääri 40 g + Kurkuma 40 g Reilu kauppa, luomu.Kurkuma antaa ruokiin ja juomiin kauniin keltaisen sävyn. Kurkumalla on todettu olevan muun muassa antioksidanttisia, antibakteerisia ja tulehdusta torjuvia ominaisuuksia. Inkivääri on superterveellinen mauste, joka tukee vastustuskykyä. Käytä inkivääriä ruoanlaitossa kun haluat ruokiisi itämaista potkua.

 

Kaneli 45 g + Vaniljasokeri 85 g Reilu kauppa, luomu. Luomuava-kaneli on Ceylonin kanelia eikä se sisällä kumariinia kuten kaupoissa yleisesti myytävässä kassiakanelissa. Kanelia käytetään perinteisesti leivonnaisiin ja riisipuuroon, mutta kokeile sitä myös pataruokiin. Reilun kaupan luomuvaniljasokeri on luomuvaniljasta ja Reilun kaupan luomuruokosokerista valmistettu makea mausteseos. Se sopii erityisen hyvin jälkiruokien ja leivonnaisten maustamiseen.

Basilika 15 g + Oregano 15 g Luomu. Basilika on herkullinen, aromaattinen yrtti. Lisää basilikaa pastaan, salaatteihin tai vaikka leivän päälle. Kaveriksi sopii tomaatti ja balsamico. Oregano on perinteinen pizzamauste, ja tomaatti suorastaan vaatii oreganoa seurakseen.

 

Timjami 25 g + Rosamariini 25 g Luomu. Timjamin maku sopii liharuokiin, erityisesti riistaan ja marinointiin. Sen aromi kestää hyvin kypsennystä, joten se on mainio mauste hitaasti haudutetuille pataruoille. Rosmariinia käytetään mausteena etenkin Välimeren keittiössä. Se sopii erityisesti lampaan- ja porsaanlihan sekä kanapatojen mausteeksi.